Ontwikkeling

Wij willen ons onderscheiden door voor elke plek een concept te maken met eigentijdse architectuur dat bij de locatie past en de omgeving fraaier maakt zodat het duurzamer is dan voorheen. Wij voorzien elk plan van een eigen signatuur.
SBG vrijzicht

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is een vakgebied waarbij samenwerking, zorgvuldigheid en creativiteit een grote rol spelen. Beke ontwikkeling voldoet aan deze eisen en is gespecialiseerd in het herontwikkelen van bestaande- en het ontwikkelen van nieuwe locaties. Door het bestaande netwerk kan het hoogste rendement behaald worden.

In samenwerking met de eigenaar, gemeente, architect en omwonenden zoeken wij naar de ideale invulling van het gebied.

Het is voor ons belangrijk dat een ontwikkeling naar ieders tevredenheid verloopt en dus breed gedragen wordt. We leggen de nadruk op een goede communicatie en synergie en we blijven bijsturen om de juiste balans tussen onze commerciƫle en maatschappelijke verantwoordelijkheid te bewaren.

construction-site-1225728 cropped

Ontwikkeling van grond

Wij kopen zelf, participeren of bemiddelen in percelen met een toekomstvisie van korte- tot middellange termijn.

Bij elke aanbieding die bij Beke ontwikkeling binnenkomt wordt een haalbaarheidsstudie gemaakt. Samen met de grondeigenaar worden de status en de mogelijkheden van zijn perceel besproken. Bij voldoende potentie van een perceel is de volgende stap een mogelijke aankoop te bewerkstelligen. Daarna kan onze samenwerking vele vormen aannemen. Vraag ons ernaar of geef bij ons aan hoe u de samenwerking ziet.

Indien u uw perceel wil laten doorlichten of verkopen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

hvz-05

Ontwikkeling van een kavel

U heeft een bouwkavel en wilt deze ontwikkelen, maar u weet niet hoe u dat het beste kunt doen. Dan kunt u terecht bij Beke ontwikkeling.

Als uw bouwkavel voldoet aan bepaalde voorwaarden, is Beke ontwikkeling bereid om voor eigen kosten een risico- en planontwerp te laten maken. We bekijken de locatie en bestuderen de mogelijkheden en de haalbaarheid. Hierbij kijken we naar de ligging en de kavelprijs. Daarna wordt gezamenlijk bepaald of er een samenwerking tussen de eigenaar van de grond en Beke ontwikkeling aan kan worden gegaan en of Beke ontwikkeling kan gaan investeren.

Na goedkeuring van beide worden alle kosten die dit nieuwbouwplan met zich mee brengt in kaart gebracht om de verkoopprijs te bepalen. De ontworpen woning wordt daarna inclusief uw kavel te koop aangeboden. Als eigenaar bent u niet gebonden aan de aanneemovereenkomst en draagt u geen enkele verantwoordelijkheid voor het bouwproces. Wij zijn ervan overtuigd dat een samenwerking op basis van een win-win situatie, de verkoop van uw bouwkavel bespoedigd.

Voor sommige particuliere kopers is het moeilijk om de mogelijkheden van een bouwkavel te zien. Hier bemiddelt Beke ontwikkeling, zodat iedereen een duidelijk beeld heeft van de mogelijkheden en uitkomst. Bovendien brengt particuliere opdrachtgeverschap voor u veel regelgeving met zich mee.

Wij ontzorgen u in dit proces en nemen alle aansprakelijkheden uit handen. U zult op gelijke basis meedingen in de winst. Wilt u dat we langskomen om uw kavel bezichtigen? Dan kunt u met ons contact opnemen om een afspraak te maken.